Sejur Mexic - Grand Park Royal Cozumel, cu plecare din Bucuresti

Acest hotel este situat la malul apei turcoaz si cristaline. Grand Park Royal Cozumel se află intr-o zonă cu recife uluitoare si viată subacvatică fantastică, care atrag iubitorii de scufundări din intreaga lume.

Grand Park Royal Cozumel All Inclusive are 342 de camere spațioase, fiecare cu balcon cu vedere la cel mai frumos colț al Caraibelor. Oaspeții de toate varstele pot practica o varietate de activități recreative. Complexul oferă 4 piscine cu programe pentru copii, lectii de spaniolă, cursuri de gătit si divertisment zilnic.

Oaspeții de la Grand Royal Cozumel pot descoperi cu ușurință frumoasele recife de corali și fauna sălbatică deosebită din Parcul Național Marin Cozumel și Parcul Național Chankanaab, ambele aflate la doar cateva minute de complex. Viața de noapte vibrantă din centrul orașului este, de asemenea, in apropiere.

Grand Park Royal Cozumel All Inclusive oferă acces direct la centrul comercial Royal Village, iar oaspeții beneficiază de reduceri speciale dacă prezintă brătara de la complex in magazine.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Grand Park Royal Cozumel, Cancun, Mexic

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta