Skipass inclus!
Misurina - "Perla Dolomiților"

Satul rustic Misurina se află în estul Dolomiților, nu departe de stațiunea de sporturi de iarnă de renume mondial Cortina d'Ampezzo. Misurina se află la o altitudine de 1.761 m deasupra nivelului mării și este cunoscută de secole ca fiind o stațiune de sănătate climatică. Lacul Misurina reflectă versantul sud-vestic al celor Trei Vârfuri, Grupul Cadini, Sorapis și Monte Cristallo, oferind o panoramă care taie respirația în mijlocul unui peisaj desemnat ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. În jurul lacului există poteci pentru rachetele de zăpadă și trasee pentru schi de fond. Misurina merită o vizită și pentru arhitectura tipică a regiunii. În micul carusel de schi din Misurina și Auronzo, aveți garantată liniștea și pacea în timpul sezonului de vârf, deoarece faimosul domeniu schiabil Cortina d'Ampezzo este foarte aproape. Cu toate acestea, cu upgrade-ul skipass-ului "Dolomiti Superski", pot fi folosite ambele domenii schiabile și nu numai. Domeniile sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru experți, iar zăpada este garantată pe tot parcursul iernii.

Stațiunea climatică de sănătate de la Misurina este un loc de liniște și relaxare. În jurul lacului se pot face plimbări sau drumeții cu rachete de zăpadă. Cei care își petrec vacanța de iarnă aici vor fi răsfățați cu delicii culinare în cafenele și restaurante confortabile. Cei cărora nu le place să schieze pot urca până la Monte Piana pe jos sau cu snowmobilul, sau sub vârful celor Trei Vârfuri, de unde pot coborî cu sania. La doar câteva minute de Misurina se află lacul Antorno, care iarna este acoperit de gheață și vă invită să patinați. Dar pe lacurile înghețate au loc și activități precum curse de sănii trase de câini, meciuri de hochei pe gheață, turnee de curling și polo pe gheață.

Skipass-ul "Cortina d'Ampezzo" oferă distracție pe pârtie pentru toate gusturile domeniul schiabil al Jocurilor Olimpice de iarnă din 1956. La o altitudine cuprinsă între 1.224 și 2.924 m, 31 de instalații pe cablu oferă acces perfect la 120 de kilometri de pârtie. Cei interesați de vârfurile și coborârile de la competițiile de schi alpin de la Jocurile Olimpice din 1956 se pot îmbarca în turul de schi unic "Olympia". Acesta le oferă schiorilor priveliști panoramice uluitoare și pârtii pentru plăcerea pură a schiatului. Printre stânci interesante, pasionații sporturilor de iarnă pot schia pe pârtiile zvelte de pe Tofana, precum și pe porțiunea de coborâre Olympia con Pomedes până la Rumerlo. Sub Tofana la Pocol și între Col Druscie, Pomedes și Ra Valles există atât pârtii de schi mai ușoare, cât și coborâri mai abrupte. Defileul abrupt de sub sălbatica Forcella Staunies de la telecabina Cristallo este în mod deosebit dificil. În Misurina însăși, vă așteaptă un total de 5 kilometri de pârtii accesibile prin 2 instalații pe cablu. Zona mică, dar frumoasă, oferă atât pârtii ușoare, cât și de dificultate medie și, prin urmare, este foarte potrivită pentru începători și pentru familiile care preferă un domeniu schiabil mai liber. Pentru freestyleri, există un snowpark în stația de valea a Socrepes, în domeniul Tofana, cu sărituri, halfpipe, quarterpipe, tables, slides și boardercross.

Misurina este un vis pentru orice iubitor de schi fond. Încă din prima săptămână a lunii decembrie sunt pregătite primele pârtii de schi fond, iar acestea pot fi parcurse până în primăvară. Un total de nouă kilometri de trasee de schi fond șerpuiesc prin păduri și pe platoul Misurina. Pârtiile de schi fond din Misurina aparțin celei mai mari rețele de pârtii din Europa, rețeaua Dolomiti NordicSki, cu 1.300 km de pârtii perfect îngrijite.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Grand Hotel Misurina, Cortina d'Ampezzo, Italia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta