Situat în centrul stațiunii Băile Herculane, una din cele mai vechi stațiuni balneare ale lumii, celebră pentru miraculoasele ape termale, pune la dispoziția oaspeților toate facilitatile pentru un sejur de odihna, tratament sau business perfect. /

EN Located in the center of Băile Herculane, one of the oldest spas in the world, famous for its miraculous thermal waters, it offers all the facilities for a perfect stay, treatment or business stay.

Include mic dejun, pranz si cina – toate bufet suedez (se intra cu cina si se iese cu mic dejun). Bauturi incluse : apa, sucuri, vinul casei la carafa în 31.12.2021 si 01.01.2023 bauturi alcoolice si non alcoolice incluse. Entertainment: muzica live (Ecaterine&Dimitri Band, Mirela Queen), seri tematice (in data de 01.01.2023 – seara traditional romaneasca), cabina foto, program artistic dans, acces la: sala de fitness, piscina interioara, piscina copii, jacuzzi, bazin hidromasaj, 5 tipuri de sauna, parcare gratuita. In cazul in care, urmare a masurilor dispuse de autoritati, activitatea din hotel sau/si restaurant va fi inchisa, limitata, restrictionata la momentul desfasurarii evenimentului sau in situatia in care, pentru prevenirea raspandirii virusului SARS-COV2, managementul hotelului decide inchiderea activitatii hotelului sau/si restaurantului, Hotel Minerva poate anula rezervarile din perioada respectiva cu obligatia de a informa clientii in functie de imprejurari, urmand ca sumele achitate in avans sa poata fi folosite pentru rezervari viitoare de oferte si servicii conexe in 2023.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Revelion - Grand Hotel Minerva Resort Spa, Baile Herculane, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta