Vox Maris Grand Resort este situat in inima statiunii Costinesti, la numai cativa metri de mare.

Facilitati hotel: 350 camere duble, triple si apartamente cu 2 camere, 2 restaurante (Stella Maris si Blue Lagoon), bar, terasa, disco-club, piscine pentru adulti, 1 piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de biliard, 4 piste de bowling, tenis de masa, tenis de camp, sala de fitness, centru de conferinta, Wi-Fi in spatiile comune, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: TV, frigider, AC, baie cu cabina de dus sau cada, telefon, Wi-Fi, uscator de par.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - acces gratuit la piscina, sezlong, tenis de masa, bilard, sala de firness, parcare (in limita locurilor disponibile); - Wi-Fi. Informatii suplimentare: - taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun;
- acces gratuit la piscina, sezlong, tenis de masa, bilard, sala de firness, parcare (in limita locurilor disponibile);
- Wi-Fi.

Informatii suplimentare:
- taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Vox Maris Grand Resort - Oferta Rusalii 1 noapte, Costinesti, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta