Aboneaza-te la newsletter, oferte:

vacante HB


Despre noi

Cele mai spectaculoase destinatii, doar la un click de tine

Din 2007 aducem cele mai spectaculoase si interesante locatii mai aproape de clientii nostri prin intermediul serviciilor turistice pe care le oferim la standardele cele mai inalte pentru a va putea bucura de un timp minunat in cele mai variate sau exotice locuri de pe glob.

De-a lungul anilor am acumulat o experienta vasta in domeniul turistic, astfel ca agentia de turism Holiday Business a dezvoltat o gama larga de servicii pentru a servi toate nevoile clientilor nostri si pentru a transforma chiar si procesul de alegere a unei destinatii sau de rezervare a unui bilet de avion intr-o placere.

Va oferim, punand accent pe calitate, valoare si atentie la detalii, solutiile cele mai potrivite pentru ca sa faceti econimii maxime de timp si bani.

Servicii

 • consultanta si rezervari bilete de avion cu orice destinatie si orice companie aeriana, alaturi de rezervarea locurilor in cadrul aeronavelor si a meniurilor speciale pentru cursele de lunga durata
 • pachete turistice complete pentru o gama foarte variata de destinatii externe, care include: cazare masa, transfer, bilete pentru evenimente, piese de teatru, meciuri de fotbal, etc.
 • cazare peste tot in lume, direct sau prin intermediul partenerilor acreditati (GTA, Der Tour, Meyer's, Adac, Reisen, Eurotours, Neckerman, Hotelcon)
 • pachete City-Break, special create pentur a putea gusta din plin, intr-un timp scurt, savoarea unor orase faimoase din lume.
 • pachete turistice in Romania, culturale sau tematice
 • tururi de orase
 • rent-a-car

Servicii asociate

 • organizarea, supervizarea si asigurarea salilor pentru conferinte si evenimente de genul: gale, cocktails party, mese in regim catering, impreuna cu echipamentul si personalul necesar (traducatori, hostesse, etc.)
 • pregatire cantonamentelor sportive
 • amenajarea standurilor pentru expozitii
 • servicii de secretariat, ce include inregistrarea participantilor la evenimente si crearea de baze de date cu participantii.

Managementul calatoriilor

Una din diviziile agentiei de turism Holiday & Business este Divizia Corporate, special infiintata pentru a putea oferi companiilor solutii croite dupa nevoile lor specifice, reducand numarul sarcinilor administrative si cu focus pe eficientizaera activitatilor si a resurselor.

Astfel, Divizia Corporate are doua scopuri pe care doreste sa le atinga prin intermediul serviciuluide management al calatoriilor: optimizarea bugetului care implica reducerea costurilor si cheltuielilor prin intermediul diverselor oferte si pachete create specific si optimizarea cash-flowului prin oferirea unor sisteme de plata flexibile, cu creditare de pana la 45 de zile.

Avantaje

TIMP

Cu un singur telefon sau un simplu mesaj catre noi va asigurati transportul, cazarea si orice alte servicii turistice necesare unei deplasari interne sau in strainatate.

Modificarile, prelungirile, amanarile necesare sunt operate in cel mai scurt timp de catre consultantii nostri, economisind din timpul necesar modificariilor respective.

Toate rezervarile, biletele, asigurarile sau alte servicii turistice sunt raportate si facturate o data pe luna, printr-un sistem de raportare care va prezinta situatia clara a costurilor pe destinatii/angajati/tipuri de servicii, eliminandu-se timpul necesar centralizarii costurilor.

BANI

Calatoriile efectuate de catre personalul companiei dumneavoastra in interes profesional sau personal vin la cele mai competitive tarife. Atenta selectie a furnizorilor ne permite obtinerea de tarife avantajoase pentru toate serviciile. De asemenea, beneficiarii contractelor de Management al Calatoriilor Holiday Business au parte si de discounturi importante.

Convorbirile telefonice internationale, corespondenta cu hotelurile si alti furnizori interni sau externi, precum si costul transferurilor bancare catre acestia sunt suportate de catre noi.

Recomandari

In primul rand ne recomanda ceea ce facem mai bine, calitatea serviciilor noastre si relatiile profesionale create de-a lungul timpului, indiferent daca este vorba de rezervarea unui bilet sau organizarea unui pachet turistic complet pentru o corporatie sau o croaziera pe Amazon.

Intotdeauna ne-am asigurat c serviciile noastre sunt la cel mai inalt nivel si incadrate intr-un buget optim pentru ca fiecare client este important pentru noi, si mai mult decat atat, fiecare client este partenerul nostru.

> Vezi oferte